Paieška
Reklama

Varškės blyneliai su vyšnių padažu

  • 4.7 5 7
7 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Padažui:
  • Vyšnios , 250 gr.;
  • Cukrus , 2 v.š.;
  • Vanduo , 60 ml;
  • Cinamonas , 1 a.š.;
  • Krakmolas , 1 a.š.;
Tešlai:
  • Varškė , 200 gr.;
  • Kefyras , 300 ml;
  • Miltai , 250 gr.;
  • Soda , 1 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Cukrus , 3 v.š.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę pertrinti su šakute.
  2. Supilti kefyrą ir gerai išmaišyti.
  3. Į varškę supilti išplaktus kiaušinius, druską, sodą, cukrų ir miltus.
  4. Blynelius kepti įkaitintame aliejuje, kol pagelsta abi pusės.
  5. Į vandenyje įmaišome krakmolą, cukrų, cinamoną.
  6. Sudedame vyšnias ir pakaitiname ant silpnos ugnies iki 5 minučių, vis pamaišant.
  7. Cukraus kiekis padaže priklauso nuo to ar vyšnios labai rūgščios ir ar Jums jo daugiau reikia. :)
  8. Blynelius valgyti su vyšnių padažu. Skanaus!
Receptą atsiuntė Aistė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt