Paieška
Reklama

Varškės apkepas–pyragas

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Varškės apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Reikės:
  • Varškė , 500 gr.;
  • Obuoliai , 500 gr.;
  • Cukrus , 5 v.š.;
  • Razinos , 100 gr.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Manų kruopos , 4 v.š.;
  • Pienas , 0,5 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, sudedama varškė, išbrinkinti piene manai.
  2. Obuoliai supjaustomi plonomis skiltelėmis, razinos nuplikomos verdančiu vandeniu.
  3. Į masę sudedami obuoliai, razinos, vėliau — išplakti kiaušinių baltymai.
  4. Dedama į aliejumi išteptą skardą ir kepama apie 45 min. 190 C karštumo orkaitėje.
Receptą atsiuntė Urtė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt