Paieška
Reklama

Varškėčiai su padažu

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Varškė , 200 gr.;
  • Cukrus , 90 gr.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Aliejus , 1 a.š.;
  • Miltai , 0,5 stikl.;
Padažui:
  • Grietinėlė , 150 ml;
  • Cukrus , 3 v.š.;
  • Sviestas , 2 v.š.;
Papuošimui:
  • Cinamonas , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš varškėčiams skirtų produktų užminkyti tešlą, ją išminkyti į ilgą, bet nestorą dešros formą ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
  2. Išvirti vandenyje su šaukšteliu aliejaus, kad nepriliptų.
  3. Tada padaryti padažą: į puoduką supilti grietinėlę ir sviestą ir truputį pakaitinti, įberti truputį cukraus.
  4. Išmaišyti ir užpilti varškėčius, pabarstyti cinamonu.
Receptą atsiuntė Karolė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt