Paieška
Reklama

Vaisių ir aguonų bandelės

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 15
Įdarui:
  • Aguonos , 160 gr.;
  • Abrikosai , 55 gr.;
  • Razinos , 55 gr.;
  • Cukrus , 2 v.š.;
  • Romas , 1 v.š.;
Tešlai:
  • Miltai, kvietiniai , 300 gr.;
  • Margarinas , 136 gr.;
  • Medus , 55 gr.;
  • Kiaušinio trynys , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Razinas sumaišome su pjaustytais džiovintais abrikosais, apšlakstome romu ir valandai paliekame įsigerti.
  2. Į aguonas suberiame cukrų ir užpilame nedideliu kiekiu vandens. Tuomet aguonas sumaišome su abrikosais ir razinomis.
  3. Iš tešlai skirtų produktų pagaminame tešlą, padaliname į 2 dalis ir 2 val. paliekame šaldytuve.
  4. Tada tešlą iškočiojame, aptepame vaisių, bei aguonų įdaru ir suvyniojame. Vyniotinį supjaustome riekelėmis ir sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
  5. Kepame įkaitintoje orkaitėje, 25-30 min.
Receptą atsiuntė Žaneta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt