Paieška
Reklama

Vaisinis pyragas

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Tešlai:
  • Sviestas , 20 gr.;
  • Cukrus , 0,8 stikl.;
  • Kvietiniai miltai , 1 stikl.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Soda , 0,5 a.š.;
  • Pienas , 0,3 stikl.;
Glajui:
  • Sviestas , 100 gr.;
  • Cukrus , 1 stikl.;
  • Pienas , 2 v.š.;
  • Kvietiniai miltai , 2 v.š.;
  • Vaisiai , 500 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepimo formą (25cm) ištepti riebalais ir pabarstyti džiūvėsėliais.
  2. Ištirpinti sviesta (arba margariną), gerai išplakti kiaušinius su cukrumi, įmaišyti miltus ir nugesintą sodą, įpilti pieno.
  3. Tešlą gerai išmaišyti, supilti į kepimo formą ir kepti 200 laipsnių temperatūroje apatinėje orkaitės dalyje apie 25min.
  4. Glazūrai skirtus produktus (išskyrus konservuotus vaisius) sudėti į puodą ir kaitinti maišant, kol masė sutirštės.
  5. Tada sudėti nuvarvintus vaisus, gerai išmaišyti ir lygiu sluoksniu supilti ant apkepusio pyrago.
  6. Kepti dar 15-20min. tokioje pačioje temperatūroje.
  7. Kai iškeps, palikti orkaitėje kelioms minutėms atvėsti.
  8. Lengvas, gaivus, saldus ir svarbiausia skanus pyragas!
Receptą atsiuntė Aprilė
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt