Paieška
Reklama

Turkiška sriuba

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Sultiniui:
  • kalakuto kaulai , 400 gr.;
  • Morkos , 2 vnt.;
  • Salierai, stiebai , 2 vnt.;
  • Svogūnai , 2 galv.;
  • Lauro lapai , 2 vnt.;
  • Juodieji pipirai , 1 v.š.;
  • Kvapieji pipirai , 1 a.š.;
  • Vanduo , 4 l;
Sriubai:
  • Morkos , 2 vnt.;
  • Salierai, stiebai , 2 vnt.;
  • Bulvė , 1 vnt.;
  • Petražolės , 2 v.š.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Gaminame sultinį. Į puodą sudėkite kalakuto kaulus (ant jų turėtų būti likę šiek tiek mėsos), supilkite vandenį. Kai užvirs, vis nugriebkite nuo viršaus putas.
  2. Į puodą sudėkite sukapotus svogūnus, morkas, salierus, pipirus ir lauro lapelius. Pamaišykite ir virkite apie 5 minutes.
  3. Sultinį nukoškite į kitą puodą.
  4. Į sultinį suberkite sriubai skirtas daržoves, morkas, salierus, bulves. Pagardinkite prieskoniais.
  5. Kai užvirs, virkite apie 5-7 minutes, kol daržovės suminkštės.
  6. Galiausiai suberkite sukapotas petražoles.
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt