Paieška
Reklama

Troškinti rauginti kopūstai

  • 3.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Kopūstai , 10 kg;
  • Druska , 200 gr.;
  • Garstyčios, milteliai ;
Gaminimo instrukcija:
Kopūstų gūžes nuvalykite ir stambiai sutarkuokite ar supjaustykite. Jas sudėkite į skardą ir kepkite orkaitėjė. Kai atvės, dėkite eilėmis į emaliuotą kibirą, pabarstant druska ir garstyčiomis. Pridėjus nepilną indą, paviršių uždenkite marle, mediniu dangteliu ir paslėkite akmeniu. Kopūstai išrūgs per 4- 5 dienas.
Receptą atsiuntė Miglė
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt