Paieška
Reklama

Troškinti kalmarai

  • 5.0 5 3
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 3
Reikės:
  • Kalmarai , 3 vnt.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Grietinėlė , 200 ml;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Pienas , 100 ml;
  • Augalinis aliejus , 2 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalmarus supjaustome žiedeliais.
  2. Svogūną susmulkiname ir pakepiname įkaitintame aliejuje 2 minutes.
  3. Tuomet sudedame kalmarus, pabarstome prieskoniais, supilame grietinėlę ir patroškiname dar 2 minutes.
  4. Kiaušinį išplakame su pienu ir iš lėto įmaišome į keptuvę.
  5. Uždengiame dangčiu ir troškiname 10 minučių.
Receptą atsiuntė Edita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt