Paieška
Reklama

Troškinti baklažanai

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Augalinis aliejus , 45 ml;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Pomidorai , 3 vnt.;
  • Baklažanai , 1 kg;
  • Vanduo , 150 ml;
  • Sojos padažas , 30 ml;
  • Svogūnų laiškai , 1 sauj.;
  • Paprika , 1 vnt.;
  • Kalendra , 1 sauj.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Juodieji pipirai , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažanus supjaustyti 2 cm kubeliais.
  2. Česnaką sukapoti.
  3. Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu ir nulupti odelę. Supjaustyti kubeliais.
  4. Išvalyti ir kubeliais supjaustyti papriką.
  5. Susmulkinti svogūnų laiškus ir kalendrą.
  6. Visas daržoves sudėti į keptuvę. Užbarstyti prieskoniais. Supilti vandenį ir troškinti apie 5 minutes.
  7. Po to supilti sojos padažą ir troškinti dar apie 15 minučių.
  8. Galiausiai suberkite svogūnų laiškus ir kalendrą.
  9. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Rimantė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt