Paieška
Reklama

Troškinta triušiena

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Marinatui:
  • Alyvuogių aliejus , 3 v.š.;
  • Česnakai , 3 skilt.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Pipirai, juodieji , 2 žiups.;
Reikės:
  • Triušiena , 1 kg;
  • Vanduo , 400 ml;
  • Baltas vynas , 100 ml;
  • Alyvuogės , 2 sauj.;
  • Rozmarinai , 1 pund.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Triušieną įtrinkite česnaku, druska ir pipirais bei apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Prieskonių galite dėti daugiau ar mažiau, pagal Jūsų pasirinkimą.
  2. Palaikykite bent 1 valandą.
  3. Užvirinkite vandenį.
  4. Į vandenį sudėkite triušieną, alyvuoges ir kelias šakeles rozmarino.
  5. Troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių.
  6. Supilkite vyną ir troškinkite dar 20 minučių.
Receptą atsiuntė Mintautė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt