Paieška
Reklama

Troškinta paukštiena

  • 4.5 5 4
6 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Vištienos krūtinėlės filė , 1 kg;
  • Grietinė , 225 gr.;
  • Sviestas , 100 gr.;
  • Alus , 2 stikl.;
  • Miltai , 2 v.š.;
  • Aliejus , 1 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Sultinio kubelis , 1 vnt.;
  • Čiobreliai , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Krūtinėlę supjaustyti gan dideliais kubeliais, apibarstyti druska, pipirais ir miltais, apkepinti ant aliejaus, kad parustų iš abiejų pusių.
  2. Pasiruošiame vištienos sultinį iš kubelio ir 150 g vandens, užverdame.
  3. Į puodą pilame paruoštą sultinį, kepintus svogūnus, silpną alų, čiobrelių, sviestą, sudedame apkeptą krūtinėlę.
  4. Troškiname 15-20 min truputį pradaryti puodą, kai liks pusė troškinimo laiko( kad išgaruotų alus), galiausiai įdėti grietinę, maišant laukti, kol užvirs, pavirti 3-5 min.
  5. Prie troškinio tinka ryžiai.
  6. Skanaus.
Receptą atsiuntė Urtė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt