Paieška
Reklama

Troškinta lydeka su krienų padažu

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Reikės:
  • Lydeka , 1 kg;
  • Petražolės , 1 pund.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Lauro lapai , 2 vnt.;
  • Juodieji pipirai , 6 vnt.;
  • Krienų padažas , 1 stikl.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir troškinama apie 35-40 min. Sultinį pasigaminame patys iš vandens ir prieskonių bei petražolių ir svogūno.
  2. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu arba padažas patiekiamas šalia. Tinka su virtomis bulvėmis. Skanaus!
Receptą atsiuntė Sigita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt