Paieška
Reklama

Troškinta jautiena

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Reikės:
  • Jautienos filė , 700 gr.;
  • Svogūnas , 2 galv.;
  • Fermentinis sūris , 3 v.š.;
  • Kvietiniai miltai , 1 v.š.;
  • Vanduo , 0,5 l;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 0,5 a.š.;
  • Grietinė , 200 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautienos filė supjausčiau juostelėmis.
  2. Sukapojau svogūnus ir pakepinau keptuvėje, kol įgavo gelsvą spalvą.
  3. Mėsą sudėjau į keptuvę, užbėriau prieskonių ir užpyliau karštu vandeniu.
  4. Troškinau apie 20 minučių.
  5. Grietinėje išmaišiau miltus ir supyliau ant mėsos. Išmaišiau.
  6. Troškinau dar apie 10 minučių.
  7. Po to subėriau sutarkuotą sūrį, išmaišiau ir troškinau iki 10 minučių.
Receptą atsiuntė Galina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt