Paieška
Reklama

Traškūs žagarėliai

  • 5.0 5 1
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Kefyras , 1 stikl.;
  • Cukrus , 0,5 stikl.;
  • Miltai , 2 stikl.;
  • Kepimo milteliai , 1 v.š.;
Virimui:
  • Aliejus , 1 stikl.;
Pabarstymui:
  • Cukraus pudra , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš visų produktų išminkyti tešlą, kad būtų galima šiek tiek kočioti, bet tuo pačiu ir kad būtų šiek tiek skystoka.
  2. Labai plonai nekočioti, tada su peiliu pjaustyti norimo dydžio juostelėmis ir dėti į verdantį aliejų.
  3. Iškepus nusausinti aliejų ir pabarstyti cukraus pudra.
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt