Paieška
Reklama

Traškios krevetės

  • 4.5 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Tešlai:
  • Pienas , 375 ml;
  • Miltai , 225 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 2 žiups.;
Reikės:
  • Krevetės be kevalo , 1 kg;
  • Citrina , 2 vnt.;
Kepimui:
  • Augalinis aliejus , 1 l;
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus suberkite į dubenėlį, supilkite kiaušinių plakinį, pieną, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  2. Išplakite iki vientisos masės.
  3. Kiekvieną krevetę įpjaukite išilgai ir išvalykite.
  4. Į puodą supilkite aliejų ir įkaitinkite (tai užtruks apie 5 minutes).
  5. Krevetes pamirkykite pasigamintame plakinyje ir dėkite į įkaitintą aliejų.
  6. Virkite aliejuje apie 2 minutes.
  7. Išgriebtas krevetes pailkite nusivarvėti ant popierinių rankšluostėlių.
  8. Iškepusias krevetes pabarstykite druska ir patiekite su citrinos gabaliukais.
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt