Paieška
Reklama

Traškios krevetės

  • 4.0 5 2
2 įvertinimai | 3
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Krevetės be kevalo , 1 kg;
  • Česnakai , 1 galv.;
  • Citrina , 1 vnt.;
  • Kukurūzų krakmolas , 2 v.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Aliejus , 180 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Krevetes nuploviau, apipjausčiau ir palikau tik „tikrąją mėsą“.
  2. Krevetes įtrinti sugrūstu česnaku, citrinos sultimis (išspausti iš vienos citrinos šviežias sultis), druska. Krevetes sumaišyti su krakmolu arba kiekvieną krevetę pavolioti krakmole.
  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų. Suberti krevetes ir ant vidutinio karštumo ugnies kaitinti 30 min.
  4. Labai traškios ir skanios krevetės. Skaniausios – ką tik iškeptos.
    Gero apetito!
Receptą atsiuntė Viktorija
Komentarai
hhhhh (2011-09-20 19:40:20)
skanus receptas tikrai ipac prie alaus jei druskos daugiau panaudoji :) bet kept negalima tikrai ju ilgai nes pasidaro kietos ir neskanios uztenka iki kol pagelsta tesla aplink jas , zinau sita recepta jau senai ir rekomenduoju visiems skanaus! :)
Gintarė (2011-09-20 19:40:20)
Neparašyta, ar naudoti žalias krevetes, ar virtas. Bet kokiu atveju - 30 min kepti krevetes??? Jos juk bus kietos! Negalima tiek laiko kepti jūros gėrybių! Bet kad bus traškios, nes suskrudusios - tai tikrai tikiu :D
MIndaugas (2011-09-20 19:40:20)
tikrai labai skanios ;D ?
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt