Paieška
Reklama

Traški lašiša

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Užkandėlės
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Ingredientai:
  • Lašišos filė be odos , 500 gr.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Džiūvėsėliai , 2 sauj.;
  • Miltai , 1 sauj.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • Raudonėliai , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišos filė supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais ir nusausinti.
  2. Į sausą keptuvę suberti džiūvėsėlius, tuomet suberti prieskonius ir aliejų, išmaišyti ir pakepinti, kol paruduos.
  3. Lašišą apvolioti miltuose, tuomet plaktame kiaušinyje, tuomet džiūvėsėliuose. Visus gabalėlius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  4. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus!
Receptą atsiuntė Irma
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt