Paieška
Reklama

Trapus varškės sūrio pyragas

  • 4.0 4 1
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 15
Įdarui:
  • Cukrus , 250 gr.;
  • Sviestas , 250 gr.;
  • Kiaušiniai , 6 vnt.;
  • Varškės sūris , 1 vnt.;
  • Citrina , 1 vnt.;
Tešlai:
  • Miltai , 180 gr.;
  • Margarinas , 100 gr.;
  • Cukrus , 40 gr.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Vanilinis cukrus , 1 pak.;
  • Kepimo milteliai , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpiname margariną. Sumaišome su cukrumi, kiaušiniu, miltais, kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Tešlą paliekame 20 min., šaltoje vietoje.
  2. Varškės sūrį, sviestą ir citriną supjaustome gabalėliais, bei sumalame mėsmale.
  3. Į šią masę sudedame kiaušinių trynius, cukrų ir gerai išmaišome. Baltymus išplakame iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į paruoštą varškės sūrio masę.
  4. Iš pastovėjusios tešlos iškočiojame 4 mm storio lakštą. Įtiesiame jį į riebalais išteptą kepimo indą.
  5. Ant tešlos lakšto sudedame varškės sūrio masę ir gražiai išlyginame.
  6. Kepame apie 1 valandą, 150-180 laipsnių temperatūroje. Kol pyragas kepa, nereiktų atidarinėti orkaitės ir judinti pyrago, nes sūrio įdaras gali sukristi.
  7. Pyragą patiekiame su bruknių ar spanguolių uogiene. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Alina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt