Paieška
Reklama

Tradiciniai šaltibarščiai

  • 5.0 5 2
3 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Sriubai:
  • Kefyras , 500 gr.;
  • Virtos bulvės , 400 gr.;
  • Vanduo , 250 gr.;
  • Burokėliai , 100 gr.;
  • Agurkai , 80 gr.;
  • Grietinė , 40 gr.;
  • Svogūnų laiškai , 10 gr.;
  • Krapai , 5 gr.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite virtus arba marinuotus burokėlius šiaudeliais.
  2. Į dubenį supilkite kefyrą, pasūdykite, išplakite.
  3. Supilkite vandenį arba pieną, suberkite supjaustytus šiaudeliais burokėlius, šviežius agurkus, susmulkintus krapus ir svogūnų laiškus.
  4. Viską atšaldykite.
  5. Patiekite su grietine, virto kiaušinio puselę, atskirai patiekite virtas bulves, paskanintas krapais.
Receptą atsiuntė Zita
Komentarai
Svetlana (2011-04-03 16:44:06)
Aš taip ir darau,laikausi taisyklės(kefyras su pienu),nes kefyras su vandeniu,jau skonis kitoks.Tada nededu grietinės.Šaltibarščiai gaunasi skanūs.Būtinai turi būti bulvės prie šaltibarščių.
Mes Jau Gegužės 12d mano šeima valgėm,pati pagaminau.
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt