Paieška
Reklama

Tradiciniai lietiniai blyneliai

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 12
Tešlai:
  • Miltai , 300 gr.;
  • Pienas , 800 gr.;
  • Cukrus , 30 gr.;
  • Sviestas , 20 gr.;
  • Druska , 4 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į paruoštus miltus plakdami pilkite pieną, sudėkite druską, cukrų, paplaktą kiaušinį, viską gerai išmaišykite.
  2. Į įkaitintą keptuvę pilkite tešlos tiek, kad ji plonu sluoksniu padengtų keptuvės dugną.
  3. Lietinius blynus apkepkite iš abiejų pusių.
  4. Tokius paprastus lietinius be kimšinio patiekite susuktus į keturiais dalis.
  5. Tinka su uogiene, grietine, vaisių tyre.
Receptą atsiuntė Giedrė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt