Paieška
Reklama

„Tom Kha Gai“ sriuba

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Sriubai:
  • Kalakutienos filė , 300 gr.;
  • Kokoso pienas , 400 ml;
  • Imbieras , 3 cm;
  • Vanduo , 400 ml;
  • Žaliosios citrinos , 0,5 vnt.;
  • Grybai, “White Fungus” , 10 gr.;
  • Citrinžolės stiebai , 2 vnt.;
  • Aitrioji paprika, džiovinta , 3 vnt.;
  • Rudasis cukrus , 2 a.š.;
  • Žalios citrinos lapeliai , 4 vnt.;
  • Kalendra , 1 a.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus išmirkyk vandenyje.
  2. Supilk į puodą kokosų pieną ir tokį patį kiekį vandens.
  3. Alpinijos šaknį ar imbierą nulupk ir supjaustyk plonais griežinėliais. Sumesk juos į puodą kartu su citrinžole, aitriosiomis paprikomis ir žaliosios citrinos lapeliais ir užvirk. Po to sumažink ugnį iki vidutinės ir virk 10 min.
  4. Supjaustyk kalakutieną kąsnio dydžio gabalėliais.
  5. Supilk į puodą druską, cukrų, kalendrą ir išmaišyk. Sudėk kalakutieną ir išmirkusius, nusausintus grybus. Pavirk sriubą 10 min., kol išvirs kalakutiena. Patikrink ištraukęs ir perpjovęs vieną kalakutienos gabalėlį.
  6. Išspausk į sriubą citrinos (žalios) sulčių.
  7. Patiek su ryžiais ar vieną.
  8. Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt