Paieška
Reklama

Tiršta žemės riešutų sriuba

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Sriubai:
  • Česnakai , 4 skilt.;
  • Svogūnai , 2 vnt.;
  • Alyvuogių aliejus , 2 v.š.;
  • Daržovės , 4 vnt.;
  • Pomidorų pasta , 700 gr.;
  • Žemės riešutų kremas , 170 gr.;
  • Rudieji ryžiai , 85 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome raudonuosius pipirus, svogūnus, susmulkiname česnaką. Daržoves naudojami pagal sezoną, ką turite (morkas, bulves, šparagus ir t.t.).
  2. Užstatome puodą ant vidutinio kaitrumo ugnies, įpilame pora šaukštų alyvuogių aliejaus. Puode pakepiname raudonuosius pipirus ir svogūnus kol paruduos. Nuolat maišome.
  3. Į puodą sudedame daržoves, pomidorų pastą, juoduosius pipirus ir čili miltelius. Sumažinkime ugnį iki minimumo, puodo neuždengiam ir taip paverdam 30 min.
  4. Paskui berkime ryžius ir pavirkime dar 15 minučių. Įmaišome žemės riešutų kremą ir gerai pamaišom. Skanaus!
Receptą atsiuntė Auksė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt