Paieška
Reklama

Tiršta sriuba

  • 5.0 5 1
2 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Sriubai:
  • Bulvės , 600 gr.;
  • Poras , 5 vnt.;
  • Kiaušinio tryniai , 1 vnt.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Pipirai , 2 žiups.;
  • Sultinys , 4 stikl.;
  • Grietinė , 1 stikl.;
  • Sviestas , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Baltas gerai nuplautų porų dalis supjaustyti juostelėmis, ištroškinti svieste, sudėti nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti 20-25 min.
  2. Po to viską išmaišyti elektriniu plaktuvu arba pertrinti per sietelį, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
  3. Supilti suplaktą su tryniu grietinę.
  4. Sriubą išmaišyti ir pašildyti, bet nevirti.
  5. Patiekti su skrebučiais arba plikytais žirneliais.
Receptą atsiuntė Valda
Komentarai
ausra (2011-04-17 11:06:00)
Pranc sriuba
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt