Paieška
Reklama

Tešloje keptos vištienos blauzdelės

  • 4.8 5 4
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Reikės:
  • Sluoksniuota tešla , 500 gr.;
  • Vištienos blauzdelės , 6 vnt.;
  • Pievagrybiai , 300 gr.;
  • Bulvės , 700 gr.;
  • Svogūnai , 150 gr.;
  • Pienas , 50 ml;
  • Sviestas , 30 gr.;
  • Druska ;
  • Pipirai ;
  • Aliejus ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves virti, kol suminkštės. Po to įdėti sviesto gabaliuką, užvirintą pieną, prieskonius ir sutrinti košę.
  2. Smulkintus svogūnus ir grybus pakepinti 15 min. Po to taip pat įmaišykite į košę.
  3. Keptuvėje apkepinkite vištų blauzdeles (apie 20 min.).
  4. Bemielės tešlos lakštą supjaustyti į 6 kvadratus.
  5. Ant kiekvieno tešlos kvadrato vidurio dėkite bulvių košės, įstatykite pakepintą blauzdelę. Suimkite tešlos kraštus ir suriškite, kad neišsileistų.
  6. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite 20 minučių.
Receptą atsiuntė Šarūnė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt