Paieška
Reklama

Tešloje kepta lašiša

  • 3.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Miltai, kvietiniai , 0,5 stikl.;
  • Majonezas , 5 v.š.;
  • Krapai , 1 v.š.;
  • Citrinos sultys , 1 v.š.;
  • Paprika, džiovinta , 1 a.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
Reikės:
  • Lašišos filė , 1 kg;
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišos filė supjaustykite maždaug 5 cm gabaliukais.
  2. Išplakite kiaušinius.
  3. Įmaišykite prieskonius, citrinos sultis, majonezą, susmulkintus krapus ir miltus.
  4. Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus arba nedidelį gabaliuką sviesto.
  5. Lašišos gabaliukus pamirkykite tešloje ir sudėkite į keptuvę.
  6. Kepkite kiekvieną žuvies gabaliuko pusę po 1-2 minutes ant mažo kaitrumo ugnies.
Receptą atsiuntė Gerda
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt