Paieška
Reklama

Tailando žuvies sriuba

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Sriubai:
  • Citrinos lapai , 2 vnt.;
  • Sultinys, daržovių , 1 l;
  • Citrinžolė , 1 vnt.;
  • Alpinijos šaknis , 0,5 a.š.;
  • Krevečių pasta , 3 v.š.;
  • Paprika, raudona , 1 vnt.;
  • Sojos pupelės , 150 gr.;
  • Ryžiai , 80 gr.;
  • Žuvies filė , 250 gr.;
  • Kokoso pienas , 5 v.š.;
  • Krevetės be kevalo , 100 gr.;
  • Sojos padažas , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Citrinų lapus įdėti į kelis šaukštus sultinio, kad suminkštėtų.
  2. Nuimti kietą kvapios citrinžolės kotelio odą, nuskusti alpinijos šaknį (3 cm) ir abu šiuos ingredientus su keliais šaukštais sultinio susmulkinti mikseryje. Sudėti krevečių pastą.
  3. Papriką (nes aitriųjų paprikų nemėgstu, nors pagal tikrąjį receptą reikėtų dėti 1 aitriosios paprikos ankštį) supjaustau smulkiais kubeliais.
  4. Daigintas sojos pupeles nuplauti ir palaukti, kol nulašės vanduo.
  5. Likusį daržovių sultinį užvirinti ir suberti ryžius.
  6. Vieną kartą gerai pamaišyti, uždengti ir virti apie 10 minučių.
  7. Po 5 minučių sudėti daigintas sojos pupeles ir žuvį.
  8. Prieš pat baigiant virti sudėti kvapiosios citrinžolės, alpinijos ir krevečių pastos mišinį bei kokosų pieną, krevetas ir susmulkintą papriką.
  9. Suminkštėjusius citrinos lapus supjaustyti plonytėmis juostelėmis.
  10. Šias juosteles dar karta perpjauti per pusę ir įmaišyti į sriubą.
  11. Pagal skonį įdėti šviesaus sojos padažo.
Receptą atsiuntė Tamara
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt