Paieška
Reklama

Svogūnų žiedai traškioje tešloje

  • 3.0 5 6
6 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Tešlai:
  • Kukurūzų miltai , 0,5 stikl.;
  • Kvietiniai miltai , 2 v.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Vanduo , 0,8 stikl.;
Apvoliojimui:
  • Kukurūzų miltai , 0,3 stikl.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Prieskoniai , 0,5 a.š.;
Reikės:
  • Svogūnai , 1 vnt.;
Kepimui:
  • Aliejus , 200 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Didelį svogūną supjaustome žiedais.
  2. Sumaišome apvoliojimui skirtus produktus.
  3. Į kitą indą beriame tešlos produktus ir po truputį maišydami pilame vandenį, kol gausime blynų tirštumo masę.
  4. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Svogūno žiedą apvoliojame, tada dedame į tešlą, nuvarviname ir vėl apvoliojame. Kepame apie 1-2 min. iš abiejų pusių arba gruzdintuvėje.
Receptą atsiuntė Laima
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt