Paieška
Reklama

Šviežių braškių desertas

  • 5.0 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Padažui:
  • Grietinė , 1 stikl.;
  • Cukrus , 1 v.š.;
Reikės:
  • Biskvitas , 1 vnt.;
  • Braškės , 300 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Biskvitą supjaustome į 10 dalių-pjaustome riekutėmis. Jei riekės gaunasi gana didelės galima perpjauti kiekvieną dar per pusę. Biskvitą galima keptis pačioms arba panaudoti pirktą.
  2. Šviežias braškes perpjauname per pusę arba smulkiname į daugiau dalių, priklauso nuo braškės dydžio.
  3. Padažui naudojame grietinę ir cukrų. Grietinę (geriausia 20 proc.) kartu su cukrumi išplakame mikseriu.
  4. Kartu su biskvito gabalėliais sudedame supjaustytas braškes ir viską užpilame gautu grietinėlės padažu. Skanaus.
Receptą atsiuntė Lauryna
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt