Paieška
Reklama

Šviežių aviečių sulčių drebučiai

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 15
Reikės:
  • Aviečių sultys , 1 l;
  • Cukrus , 1 kg;
Gaminimo instrukcija:
  1. Šviežiai išspaustas aviečių sultis supilti į dubenį ar platų emaliuotą puodą, suberti cukrų ir mediniu šaukštu sukti, kol cukrus ištirps.
  2. Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
  3. Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus.
  4. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.
Receptą atsiuntė Vida
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt