Paieška
Reklama

Sviesto skonio žuvis

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Žuvis, vidutinio dydžio (karpis, ešerys ar kt.) , 1 vnt.;
  • Citrina , 0,5 vnt.;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
  • Petražolės, smulkintos , 1 sauj.;
  • Sviestas , 80 gr.;
  • Česnakas, trintas , 1 skilt.;
  • Juodieji pipirai ;
  • Druska ;
Gaminimo instrukcija:
Žuvį išdoroti, išimti kaulus, išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Tada apšlakstyti citrinos sultimis, gausiai pabarstyti prieskoniais, įtrinti česnaku, pabarstyti druskos. Padėti žuvė į šaldytuvą 1 - 2 valandoms. Išėmus žuvį, kelis kartus įpjauti skersai, o į tarpus dėti citrinos ir svogūno griežinėlius. Į žuvies vidų dėti gabaliuką sviesto. Sudėti paruoštą žuvį į foliją ir kepti 200 °C apie 40 - 50 minučių.
Receptą atsiuntė Alma
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt