Paieška
Reklama

Šventinis šokoladinis tortas

  • 3.1 5 7
7 įvertinimai | 0
Kategorijos: Tortų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Kremui:
  • Grietinėlė , 1 l;
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Želatina , 40 gr.;
  • Romo esencija , 1 a.š.;
Glajui:
  • Šokoladas , 200 gr.;
  • Sviestas , 200 gr.;
Biskvitui:
  • Kiaušiniai , 6 vnt.;
  • Miltai , 150 gr.;
  • Cukraus pudra , 100 gr.;
  • Kakava , 20 gr.;
  • Šokoladas , 120 gr.;
  • Sviestas , 60 gr.;
  • Kepimo milteliai , 1 pak.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Atskirai iškepame biskvitus - kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių ir palaikome šaltai (kad lengviau išsiplaktų).
  2. Trynius mediniu šaukštu ištriname su cukraus pudra ir kakava, supilame tirpintą šokoladą ir sviestą.
  3. Kitame inde išplakame baltymus. Išplaktus baltymus atsargiai sumaišome su tryniais.
  4. Miltus persijojame, kad juose būtų daugiau oro, ir dalimis suberiame, kartu su kepimo milteliais į nuolat maišomą tešlą.
  5. Tešlą pilame į pergamentiniu popieriumi išklotą , sviestu pateptą ir miltais arba džiūvėsėliais pabarstytą formą.
  6. Ruošiame kremą: grietinėlę išplakame ir pamažu sumaišome su tirpinta želatina.
  7. Biskvitą ir kremą dedame sluoksniais į formą ir paliekame nakčiai.
  8. Išverdame glazūrą: šokoladą ir sviestą šildome vandens vonelėje. Sustengusį tortą padengiame glazūra.
Receptą atsiuntė Inesa
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt