Paieška
Reklama

Sūrio tortas

  • 4.0 5 4
7 įvertinimai | 0
Kategorijos: Tortų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Kremui:
  • Sūris, mascarpone , 500 gr.;
  • Cukrus , 400 ml;
  • Grietinėlė , 400 ml;
  • Kiaušiniai , 4 vnt.;
Papuošimui:
  • Braškės , 500 gr.;
  • Kremas, šokoladinis , 1 pak.;
  • Kremas, vanilinis , 1 pak.;
Padui:
  • Cukrus , 300 ml;
  • Miltai , 200 ml;
  • Krakmolas , 100 ml;
  • Kiaušiniai , 8 vnt.;
  • Kepimo milteliai , 2 a.š.;
Sirupui:
  • Sultys, apelsinų , 50 ml;
  • Konjakas , 50 ml;
  • Kava , 50 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakti kiaušinius su cukrumi. Persijoti į tešlą krakmolą, miltus ir kepimo miltelius.
  2. Iškloti torto formą kepimo popieriumi, supilti tešlą ir kepti apie 8 min. iki 225°C įkaitintoje orkaitėje.
  3. Išimti biskvitą, padėti ant popieriaus pabarstyto cukrumi ir pridengti.
  4. Paruošti sūrio kremą: išplakti sūrį su kiaušiniais ir cukrumi. Į sūrio kremą įmaišyti išplaktą grietinėlę.
  5. Biskvitą perpjauti išilgai į tris lygias dalis, pirmą dalį aplaistyti sirupu, uždėti pusę paruošto sūrio kremo, po to dėti antrą biskvito dalį ir viską padaryt taip pat, trečia dalimi uždengiame tortą ir puošiame paruoštu vaniliniu bei šokoladiniu kremu, konditerinio švirkšto pagalba. Papuošimą baigiame braškėmis.
  6. Padėti tortą kelioms valandoms į šaldytuvą. Skanaus
Receptą atsiuntė Ina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt