Paieška
Reklama

Sūrio pyragas su vaisiais

  • 5.0 5 1
4 įvertinimai | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 12
Ingredientai:
  • Sausainiai arba krekeriai , 300 gr.;
  • Cukrus , 115 gr.;
  • Sviestas 82% , 75 gr.;
  • Cinamonas , 1 žiups.;
  • Sūris Philadelphia , 520 gr.;
  • Cukrus vanilinis , 1 a.š.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Vaisių mišinys (kiviai, mandarinai, mėlynės, braškės) , 500 ml;
  • Uogų želė , 2 v.š.;
  • Vanduo , 300 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sausainius susmulkinti blenderiu arba sumalti mėsmale.
    Išlydyti sviestą.
    Į susmulkintus sausainius supilti sviestą, cukrų ir cinamoną. Gerai suminkyti.
  2. Būsimam pyrago pagrindui naudoti 22 cm skersmens torto formą.
    Iškloti ją kepimo popieriumi, kraštus patepti sviestu.
    Stipriai spaudžiant iš sausainių masės suformuoti pagrindą, padarant maždaug 3 - 4 cm aukščio kraštelį.
  3. Orkaitę įkaitinti iki 160 C temperatūros. Pagrindą kepti 10 - 15 minučių.
  4. Dubenyje išmaišyti sūrį, cukrų, vanilę. Maišant, po vieną įmušti kiaušinius.
  5. Gautą masę supilti ant iškepusio pyrago pagrindo, esančio kepimo formoje.
  6. Formą padėti į orkaitės centrą. Kepti 160 C temperatūroje apie 50 minučių.
  7. Iškeptą pyragą atvėsinti.
    Skaniausias pyragas, palaikytas mažiausiai 3 valandas šaldytuve.
    Puošti vaisiais atšalusį.
  8. Virintame atvėsintame vandenyje ištirpinti želė.
    Pakaitinti ant lengvos ugnies, kol ji ištirps.
    Tolygiai užpilti ant pyrago viršaus ir palaukti, kol sustings.
Receptą atsiuntė Alma
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt