Paieška
Reklama

Sūrio pica su bazilikais

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Picų receptai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 2
Padažui:
  • Pomidorų padažas , 1 stikl.;
  • Pomidorų pasta , 0,5 stikl.;
  • Česnakinė druska , 0,3 a.š.;
  • Raudonėliai (Oreganas) , 0,3 a.š.;
  • Bazilikas , 0,8 a.š.;
  • Cukrus , 1 a.š.;
Įdarui:
  • Mocarela sūris , 120 gr.;
  • Bazilikas , 1 pund.;
  • Parmezano sūris , 60 gr.;
  • Alyvuogių aliejus , 4 v.š.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Tešlai:
  • Vanduo , 1,5 stikl.;
  • Mielės , 0,8 v.š.;
  • Cukrus , 1 a.š.;
  • Miltai , 4 stikl.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 3 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Mieles sumaišome su cukrumi ir karštu vandeniu. Paliekame, kad suputotų.
  2. Sumaišome mielių mišinį, druską, aliejų ir miltus. Minkome tešlą ant miltuoto paviršiaus apie 10 minučių.
  3. Išminkytą tešlą dedame į dubenį, kuris ištiestas polietileno plėvele, uždengiame rankšluočiu ir paliekame šiltoje vietoje kilti apie vanaldą laiko.
  4. Iškilusią tešlą padaliname į dvi dalis ir iškočiojame picos lakštus.
  5. Pasiruošiame padažą. Sumaišome visus ingredientus tarpusavyje.
  6. Taigi picos padus dedamė į aliejumi išteptas skardas. Juos aptepame padažu.
  7. Mocarelos sūrį susipjaustome kubeliais ir apibarstome picos padus. Taip pat užbarstome bazilikų lapelius.
  8. Parmezano sūrį susitarkuojame ir taip pat apibarstome picas.
  9. Apšlakstome aliejumi ir pabarstome pipirais.
  10. Orkaitė įkaitiname iki 250 C laipsnių ir kepame picas apie 10 - 15 minučių.
Receptą atsiuntė Jolita
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt