Paieška
Reklama

Sriuba „Tom Yam“

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Sriubai:
  • Vištienos sultinys , 1,5 l;
  • Sojų padažas , 3 v.š.;
  • Pomidorai , 4 vnt.;
  • Kario pasta , 1 v.š.;
  • Raudonieji pipirai , 1 a.š.;
  • Imbieras, maltas , 0,5 a.š.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Krevetės , 350 gr.;
  • Kalendra , 1 pund.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Cukrus , 1 v.š.;
  • Citrina, žalia , 1 vnt.;
  • Grybai, konservuoti , 10 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome pusę citrinos griežinėliais ir sudedame į sultinį. Įmaišome druskos ir pipirų, įdedame česnako skiltelių, kalendros lapelių ir svogūną (stambiai supajustytą). Virti 10 min.
  2. Supjaustome grybus, pomidorus.
  3. Prieš dedant į sriubą kitas daržoves, išgriebiame iš sultinio svogūnus, citrinos griežinėlius, česnakus ir kelendros lapelius.
  4. Į sultinį sudedame grybus ir pomidorus. Įpilame sojų padažo, įdedame saujelę šviežių kalendros lapelių, įmaišome cukrų.
  5. Įmaišome kario pastos, sudedame krevetes be kevalo. Išspaudžiame iš likusios pusės citrinos sultis ir supilame į sriubą. Taip pat į sriubą sudedame likusius prieskonius.
  6. Uždengiame puodą ir verdame dar 10 min.
  7. Gero apetito.
Receptą atsiuntė Borisas
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt