Paieška
Reklama

Spanguolinis padažas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Padažui:
  • Spanguolės , 500 gr.;
  • Obuolių actas , 250 ml;
  • Vanduo , 250 ml;
  • Cukrus, rudas , 250 gr.;
  • Cinamono lazdelė , 1 vnt.;
  • Kvapieji pipirai , 1 a.š.;
  • Imbieras , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudėkite visus produktus į puodą ir virkite virš mažos ugnies apie 20 minučių, išimkite cinamono lazdelę ir imbierą. Supilkite į padažinę.
  2. Variacijos:
    Kai kurie žmonės sako, kad nereikia pilti vandens ir spanguolės turi būti patiekiamos su minimumu sulčių;
    kiti pabaigoje įdeda truputį krakmolo, kad padažas sutirštėtų;
    tai tik skonio reikalas!
Receptą atsiuntė Ona
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt