Paieška
Reklama

Šokoladinis tortas

  • 5.0 5 4
6 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Tešlai:
  • Miltai , 260 gr.;
  • Kiaušiniai , 8 vnt.;
  • Cukrus , 300 gr.;
Kremui:
  • Margarinas , 400 gr.;
  • Pienas , 1 stikl.;
  • Cukrus , 2 stikl.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Šokoladas, juodasis , 200 gr.;
Papuošimui:
  • Šokoladas, juodasis , 200 gr.;
  • Grietinėlė , 100 gr.;
  • Cukrus , 1 v.š.;
  • Šokoladiniai kukurūzai , 50 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš tešlai skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą ir 170 C temp. iškepame du (vieną didesnį, o kitą mažesnį) biskvitus.
  2. Juos atvėsiname ir supjaustome į 5-7 mm storio lakštus.
  3. Kremu - cukrų ištriname su kiaušiniais, įpilame pieno, sudedame šokoladą ir šią masę užkaičiame. Paverdame kelias minutes ir atšaldome.
  4. Dubenyje išsukame sviestą ir po truputį, nuolat maišydami, supilame šokoladinę masę.
  5. Biskvito lakštus pertepame šokoladiniu kremu, šiek tiek jo palikdami torto šonams aptepti.
  6. Apteptus torto šonus apibarstome sutarkuotu šokoladu.
  7. Puošiame plakta pasaldinta grietinėle ir šokoladiniais kukurūzais.
Receptą atsiuntė Henrieta
Komentarai
milka (2011-04-09 21:44:00)
tiesiog nuostabu, su drauge iškepėm tai mmm....
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt