Paieška
Reklama

Šokoladinis pyragas su varškės rutuliukais

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 12
Ingredientai:
  • Juodasis šokoladas , 50 gr.;
  • Kiaušiniai , 4 vnt.;
  • Cukrus , 60 gr.;
  • Miltai , 2 v.š.;
  • Krakmolas , 2 v.š.;
  • Kakava , 3 v.š.;
  • Kepimo milteliai , 0,5 a.š.;
  • Druska ;
  • Varškės rutuliukams: ;
  • Varškė , 250 gr.;
  • Kiaušinių tryniai , 2 vnt.;
  • Cukrus , 50 gr.;
  • Kokoso drožlės , 50 gr.;
  • Krakmolas , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausia paruošiami varškės rutuliukai. Varškė sumaišoma su cukrumi, sudedami kiaušinių tryniai ir ištrinama iki vientisos masės. Suberiamos kokoso drožlės, krakmolas ir gerai išmaišoma. Drėgnomis rankomis suformuojami varškės rutuliukai.
  2. Tada pradedama ruošti šokoladinė tešla. Kiaušinių tryniai atskiriami nuo baltymų. Tryniai išplakami su 30 g cukraus iki baltos masės. Supilamas ištirpintas ir pravėsintas šokoladas. Miltai sumaišyti su kepimo milteliais, krakmolu ir kakava suberiami į trynių masę ir išmaišomi. Baltymai su žiupsneliu druskos ir likusiu cukrumi (30 g) išplakami iki standžių putų. Pamažu supilami į šokoladinę tešlą ir atsargiai išmaišomi.
  3. Kepimo forma išklojama kepimo popieriumi. Išdėliojami varškės rutuliukai (paliekant tarp jų tarpus), ant viršaus užpilama šokoladinė tešla.
  4. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 175°C temperatūroje 30 - 40 min.
Receptą atsiuntė Alma
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt