Paieška
Reklama

Šokoladinis pyragas

  • 3.6 5 5
5 įvertinimai | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Pyragui:
  • Miltai , 115 gr.;
  • Medus , 120 gr.;
  • Rudasis cukrus , 145 gr.;
  • Brendis , 4 v.š.;
  • Šokoladas, juodasis , 120 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Kakava , 10 gr.;
  • Riešutai , 400 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 130° C temperatūros.
  2. Į puodelį supilkite medų, cukrų, brendį ir išmaišykite. Kaitinkite nuolat maišant, kol užverda. Nukelkite nuo ugnies.
  3. Karštą medaus, cukraus ir brendžio masę supilkite ant šokolado gabaliukų. Maišykite, kol šokoladas ištirpsta.
  4. Į šokoladinę masę įmuškite po vieną kiaušinį ir išmaišykite.
  5. Suberkite miltus ir kakavą. Išmaišykite iki vientisos masės.
  6. Suberkite riešutus ir išmaišykite dar kartą. Riešutai turi pasidengti šokoladu.
  7. Šokoladinę masę sudėkite į kepimo formą.
  8. Pašaukite į orkaitę 1h ir 15 minučių.
  9. Kai pyragas atvės iki kambario temperatūros, įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms. Pyragas geriau pjaustysis.
  10. Skanaus!
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt