Paieška
Reklama

Šokoladinis desertas suflė

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 15
Reikės:
  • Šokoladas , 100 gr.;
  • Pienas , 0,5 stikl.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Cukraus pudra , 3 v.š.;
  • Miltai , 2 v.š.;
  • Margarinas , 30 gr.;
  • Vanilės ekstraktas , 0,5 a.š.;
  • Taukai , 1 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Margariną išlydyti, įberti miltų, gerai išmaišyti, nuolat maišant 1-2 min. šildyti.
  2. Šokoladą susmulkinti gabalais, sudėti į indelį, įpilti 3 šaukštus pieno ir šildyti maišant ant mažos ugnies, kol šokoladas ištirps.
  3. Supilti likusį pieną, išmaišyti, užvirinti ir palaipsniui pilti į indą su sviestu ir miltais. Masę šildyti ant mažos ugnies nuolat maišant, kol sutirštės ir atšoks nuo indo kraštų.
  4. Suberti cukrų ir vanilinės esenciją, užvirinti ir nukelti nuo ugnies.
  5. Sumušti kiaušinius, atskirti trynius nuo baltymų. Trynius po vieną mesti į šokolado masę, nuolat ją maišant. Baltymus suplakti su žiupsneliu druskos iki labai standžių putų. Jas atsargiai, bet rūpestingai išmaišyti su šokolado mase.
  6. Išteptą taukais ir atsparų karščiui indą užpildyti mase iki pusės aukščio. Tučtuojau įdėti į labai karštą orkaitę (200-220 C) ir nepridengus kepti apie 30 min.
Receptą atsiuntė Gitana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt