Paieška
Reklama

Šokoladiniai triufeliai

  • 5.0 5 2
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 20
Tešlai:
  • Šokoladas, juodasis , 500 gr.;
  • Grietinėlė , 330 ml;
Apvoliojimui:
  • Kakava , 1 stikl.;
  • Riešutai , 0,5 stikl.;
Trupiniams:
  • Vanduo , 10 v.š.;
  • Cukrus , 450 gr.;
  • Riešutai, lazdyno , 250 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Paimame puodą, supilame vandenį, cukrų ir kaitiname, nuolat maišydami, kol pradės virti. Tada nustojame maišyti ir leidžiame pasidaryti karamelei.
  2. Supilame smulkintus, be luobelių riešutus, gerai išmaišome ir supilame masę į skardą, pateptą aliejumi. Kai karamelė sustingsta, permalame ją virtuviniu kombainu, kad pasidarytų trupiniai.
  3. Garuose ištirpiname juodąjį šokoladą (70-80 %). Pakaitiname grietinėlę ir supilame į šokoladą, išmaišome. Beriame trupinius, vėl gerai išmaišome. Sudedame į indą ir paliekame 30 min. šaldytuve.
  4. Formuojame šokoladinius rutuliukus ir apvoliojame kakavoje arba smulkintuose riešutuose. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Neringa
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt