Paieška
Reklama

Šokoladiniai pyragėliai

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Sviestas, nesūdytas , 80 gr.;
  • Miltai , 2 v.š.;
  • Šokoladas , 200 gr.;
  • Kiaušiniai , 4 vnt.;
  • Cukrus , 4 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 230°C.
  2. Keturių molinių indelių vidų ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Indeliai turėtų būti ne mažesni nei 170 ml.
  3. Garuose ištirpinkite šokoladą su sviestu. Maišykite, kol gausite vientisą masę.
  4. Su mikseriu išplakite kiaušinius ir cukrų, kol gausite standžią masę.
  5. Tada supilkite šokoladą, miltus ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
  6. Gautą masę po lygiai paskirstykite į paruoštus indelius.
  7. Kepkite tol, kol kraštai apkeps, o centras dar bus „judrus“, apie 8-10 minučių.
  8. Desertą palikite 15 minučių atvėsti.
  9. Tuomet peiliu atskirkite desertą nuo inelio kraštinių ir atsargiai išverskite ant lėkštutės.
  10. Tiekite nieko nelaukdami! :)
  11. Patarimas. Paruošę desertą ir supylę į kepimo indelius, galite parą laiko palaikyti šaldytuve ir tada kepti :)
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt