Paieška
Reklama

Šokoladinė pynė

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai:
  • Miltai , 500 gr.;
  • Pienas , 150 ml;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Sviestas , 70 gr.;
  • Cukrus , 1 v.š.;
  • Šokoladinis kremas , 0,5 pak.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pieną pašildyti, jame ištirpinti mieles ir cukrų, palikti šiltai, kad mielės užputotų.
  2. Ištirpintą ir atvėsintą sviestą plakti su 2 kiaušiniais. Šią masę sudėti į pieną, išmaišyti, suberti miltis ir minkyti, kol tešla nebebus lipni.
    Jei po ilgesnio minkymo tešla dar lipni, įdėkite dar šiek tiek miltų.

    Tešlą uždengti švariu rankšluoščiu ir palikti šiltai 15 minučių.
  3. Tešlą padalinti į dvi dalis ir abi jas iškočioti į du panašaus dydžio stačiakampius.
    Vieną tešlos stačiakampį gausiai aptepti Nutella, tuomet uždėti antrą stačiakampį ir taip pat aptepti Nutella.

    Apteptus stačiakampius standžiai vynioti į volelį. Volelį perpjauti išilgai, palikus kelis centimetrus nuo viršaus neperpjautus.
    Tuomet iš dviejų juostų vyti pynę.

    Galus galima sujungti į apskritimą arba palikti ją tiesiog pailgą. Galima supjaustyti į bandeles. Galai turi būti užspausti, kad kepant neišsiskleistų.
  4. Pynę aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti iki 180 laipsnių įkaitoje orkaitėje apie 20 minučių.

    Galima apibarstyti cukraus pudra.
Receptą atsiuntė Valerija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt