Paieška
Reklama

Šokoladainis

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Įdarui:
  • Aviečių uogienė , 150 gr.;
Tešlai:
  • Šokoladas, juodasis , 200 gr.;
  • Cukrus , 200 gr.;
  • Sviestas , 100 gr.;
  • Miltai , 100 gr.;
  • Lazdyno riešutai , 70 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Vanilinis cukrus , 1 a.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Migdolų esencija , 0,5 a.š.;
  • Kepimo milteliai , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Mikrobangų krosnelėje ištirpinkite šokoladą ir pasmulkintą sviestą. Leiskite masei šiek tiek atvėsti.
  2. Įmaišykite cukrų, migdolų esenciją ir vanilinį cukrų. Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
  3. Atskirai sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Supilkite juos į šokoladinę masę ir viską gerai išmaišykite.
  4. Riešutus susmulkinkite ir suberkite į tešlą, išmaišykite.
  5. Skardą (aš kepiau 20x20 cm kvadratinėje) išklokite kepimo popieriumi. Supilkite pusę tešlos ir ją šaukštu tolygiai paskleiskite po skardą.
  6. Ant tešlos tolygiai užtepkite aviečių uogienę.
  7. Supilkite likusią tešlą ir ją taip pat tolygiai paskleiskite.
  8. Kepkite 170 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 35-40 min.
  9. Iškepusiam pyragui leiskite atvėsti skardoje ir tik tada įdėkite porai valandų į šaldytuvą. Pjaustykite mažais kvadratėliais, nes šis pyragas yra labai saldus. Bet tikrai labai labai skanus, tinkantis smaguriauti prie kavos :)
Receptą atsiuntė Kamilė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt