Paieška
Reklama

Sluoksniuotos tešlos riešutėliai su varškės kremu ir lašiša

  • 5.0 5 1
2 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 9
Ingredientai:
  • Tešla (sluoksniuota, bemielė) , 1 pak.;
  • Varškė ;
  • Žalumynai (krapai, petražolės, bazilikai) , 50 gr.;
  • Česnakas , 2 skilt.;
  • Lašiša, sūdyta , 100 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žalumynus smulkiai supjaustyti. Trintuvo pagalba varškę, česnaką, žalumynus sumalti iki vientisos masės.
    Įkaitinti riešutėlių keptuvę. Tešlos lakštus (galima ir neatšildyti jų) perpjauti išilgai pusiau. Sudėti į keptuvę ir iškepti riešutėlių puseles. Iš vieno tešlos pakelio išėjo 36 riešutėliai.
    Į kiekvieną riešutėlio puselę įdėti varškės masės ir per riešutėlio vidurį įdėti po gabaliuką lašišos.
    Skanaus.
  2. Iš anksto atsakau į galimai kylanti klausimą: "kaip suprast ta sakini perpjaut laksta ir det? tai kaip jis ten susiformuos?"
    Mano riešutėliu kepimo forma yra keturkampe ir elektrine ir i ja kaip tik telpa 2 tešlos lakstai. Tik aš jas perpjaunu išilgai ir per viena kepimą man gaunasi 4 juosteles su 6 riešutėliu puselėmis. Tešla net neatšildau. Jei pas jus senovine apskrita firma, tai tuomet reik pagalvoti kaip įdėti tešlos lakstus.
Receptą atsiuntė Julija
Komentarai
as (2015-05-20 20:52:10)
i senovine apvalia dariau rutuliukus is teslos .tesla siek tiek atsildziau ir gavosi puikiai
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt