Paieška
Reklama

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Bemielė Sluoksniuota tešla , 1 pak.;
  • Kondensuotas pienas (saldus) , 0,5 skard.;
  • Sviestas, minkšas , 130 gr.;
  • Vanilinė varškė ( , 300 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. bemielę sluoksniuotą tešlą reikia supjaustyti ilgom juostelėm ir jomis apsukti vamzdelius-formeles,dėti į skardą ir kepti kol gražiai paruduos,aš kepiau 200-210 c.Iškepusius atvėsinti,išimti metalines formeles.Kai rageliai pilnai atvėsta,juos įdaryti kremu.
  2. Minkštą sviestą plakti plaktuvu, kol pabals,palaipsniui po šaukštą ,vis plakant ,įmaišyti kondensuotą pieną,tada sudėti varškę,viską gerai išmaišyti ir padėti kremą į šaldytuvą 30 min. Kremą sudėti i konditerinį maišelį ir juo įdaryti ragelius.
Receptą atsiuntė Jolanta.M
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt