Paieška
Reklama

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 9
Ingredientai:
  • Sluoksniuota bemielė tešla , 3 lap.;
  • Kalakutienos filė , 300 gr.;
  • Pievagrybiai , 150 gr.;
  • Paprika , 1 vnt.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Aliejus , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlą laikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja.
  2. Kalakutienos filė pakepame ant keptuvės (arba galima naudoti likučius nuo kito patiekalo, pvz. keptos orkaitėje paukštienos).
    Jai iškepus - atvėsiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.
  3. Ant įkaitusio aliejaus keptuvėje pakepame smulkintą svogūną, papriką, pievagrybius, kol visi ingredientai suminkštėja.
    Juos sumaisome su smulkinta kalakutiena.
  4. Tešlos lapelius iškočiojame, kad suplonėtų, padaliname į tris dalis.
    Viename krašte sudedame paruoštą įdarą ir, užlenkę kraštus, suformuojame skarelę.
    Taip padarome su visa tešla ir įdaru.
  5. Gautus pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Receptą atsiuntė Agnė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt