Paieška
Reklama

Sluoksniuotos tešlos bandelės su jautienos faršu

  • 3.7 5 3
3 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Įdarui:
  • Jautienos faršas , 500 gr.;
  • Svogūnai , 0,5 galv.;
  • Baklažanai , 1 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Duonos trupiniai , 2 v.š.;
  • Tabasko padažas , 1 v.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 1 v.š.;
Apvoliojimui:
  • Sezamas, sėklos , 3 v.š.;
Reikės:
  • Sluoksniuota tešla , 500 gr.;
Aptepimui:
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną sukapojame, mažą baklažaną nulupame, išvalome ir supjaustome kubeliais.
  2. Mėsos faršą sumaišome su svogūnais, baklažano gabaliukais, duonos trupiniais, prieskoniais, padažu ir aliejumi.
  3. Būsimą įdarą sudedame į keptuvę ir vis pamaišant kepiname apie 10-15 minučių.
  4. Sluoksniuotos tešlos lakštus supjaustome norimo dydžio kvadratėliais ar stačiakampiais. Kokio dydžio pjaustysite, tokio dydžio bandeles ir turėsite.
  5. Ant kiekvieno tešlos stačiakampio uždedame po šaukštą įdaro ir susukame.
  6. Aptepame kiekvieną bandelę kiaušinio plakiniu ir pavoliojame sezamo sėklose.
  7. Kepame orkaitėje (200 laipsnių pagal Celsijų) 20 minučių.
Receptą atsiuntė Darija
Komentarai
virginija (2012-02-24 19:02:32)
labai skaniai parasyta... reiks isbandyt
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt