Paieška
Reklama

Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 4 vnt.;
  • Grietinė , 250 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Miltai ;
  • Aliejus ;
  • Mascarpone sūris , 500 gr.;
  • Grietinėlė , 320 ml;
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Vanilės lazdelė , 1 vnt.;
  • Šokoladas, juodasis , 100 gr.;
  • Likeris "POÉMA Creme" , 50 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešla: suplakame kiaušinius su grietine ir druska, dedame miltus ir minkome tešlą kol galime kočioti. Plonai iškočiojame, supjaustome norima forma ir subadome šakute. Gerai įkaitiname aliejų ir verdame tešlainius, kol gražia i pagelsta. Tuomet nusausiname riebalų perteklių.
  2. Kremas: plakame grietinėlę (250 ml) su cukrumi, vėliau įdedame vanilės lazdelės sėklas , išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.
  3. Padažo ingredientus (likerį, juodąjį šokoladą ir 70 ml grietinėlės) sudedame į puodą ir kaitiname, kol ištirpsta šokoladas ir gaunasi vientisa masė.
  4. Viliojančio saldumo!
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt