Paieška
Reklama

Škotiška rūkytos žuvies ir porų sriuba su kaparėliais

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Porai , 0,5 vnt.;
  • Žuvis, rūkyta , 200 gr.;
  • Pienas , 400 ml;
  • Kmynai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai , 1 žiups.;
  • Čiobreliai , 1 a.š.;
  • Bulvės , 2 vnt.;
  • Kaparėliai, marinuoti , 1 sauj.;
  • Alyvuogių aliejus , 2 v.š.;
  • Sviestas , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves supjaustome nedideliais kubeliais, porus – griežinėliais. Viską kepiname su sviestu, aliejumi bei likusiais komponentais (išskyrus pieną ir žuvį). Viskam apkepus, o bulvėms kiek suminkštėjus, sumažiname ugnį ir sudedame žuvį. Maišydami kepame dar keletą minučių ir supilame pieną. Viską verdame ant nedidelės ugnies vis pamaišydami, kol porai ir bulvės bus iki galo išvirę. Skanaus!
  2. Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai
  3. Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt